söndag 31 maj 2009

Fullspäckad helg!

Efter handbollen igår kom Lollo till mig och vi grillade och lite, det blev jättegott! Fast det var mest pappa som grillade, haha! Innan maten åkte vi ner till Hemköp, för att handla lite innför kvällen. Conne kom lite senare och vi gjorde marängsvitsch. Hur kan bananer, maränger, chokladsås och vaniljglass vara så gott?? Vi åt det framför Robinson och godis och lite. Det blev en väldigt lyckad kväll! Tack ska ni ha! :*
Idag var jag och Malin på Sofias konfirmation. Det var trevligt, men det blir alltid lite långtråkigt att sitta i kyrkan så länge, men alla var jätteduktiga och Sofia var jättefin!! Vet inte om jag får lägga ut någon bild på henne .. så vi får se om det kommer någon!
Efter kyrkan åkte Malin och jag hem till henne och åt lunch. Sen så hoppade vi studsmatta hela dagen och badade i hennes pool. Det var sköööönt!! Blev allt lite brun, haha!
Nu i eftermiddags var familjen i Nässjö och åt middag hos mormor och morfar. Grillad kyckling och potatis + förrätt och efterrätt! Ni skulle ha smakat! :)

Snart blir det att se på det inspelade Gossip Girl med mamma! Puss :*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar