måndag 6 juli 2009

Little girl lost: The Delimar Very story



Igår gick den här filmen på kanal 5.
<-----

Den är baserad på en sann historia och den handlar om en familj som får en liten dotter precis innan jul. Denna familjen ska ha en julfest föra många släktingar, sen får andra människor också reda på det och kommer dit. Medans alla festar ligger den lilla nyfödda bebisen (10 dagar gammal) på övervåningen. Plötsligt börjar det brinna och alla tror att Delimar, bebisen, har brunnit inne. De hittar inga kvarlevor av henne och de tror att branden startades av ett element som Luz, mamman, hade satt fram.
Familjen är förtvivlad över vad som har hänt den yngsta familjemedlemen, men Luz tror att någon har tagit Delimar och anlagt branden. Hon har en massa bevis på det hon säger, men ingen tror henne!
Filmen är en jakt på hur en mamma försöker att hitta sitt barn, medans ingen tror eller vill hjälpa henne. Den är väldigt gripande och både sorglig och lycklig. Jag tyckte att den var hemsk men väldigt bra, i och med att den är baserad på en sann historia!

Kanal 5 har i omgångar visat filmer på söndagar som är baserade på sanna historier. Alla är jättebra och en del är mer eller mindre hemska än de andra, men alla har en bra handling! Om ni inte har sett några av dessa filmer som visas, sätt på tv:n och kanal 5 på söndagskvällarna! De är verkligen sevärdiga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar