söndag 28 oktober 2012

STUMBLING INTO THE DARK

Hade fullt upp igår så att säga, så därför blev det ingen bloggning. Högskoleprovet. Vad ska vi säga om det? Tror och det känns som att det gick bättre än förra gången, men vet ju inte riktigt än. Det återstår att se till om ca 4 veckor, då man kan kolla sitt resultat men har sett facit nu iaf :) Håller tummarna på ett snäpp bättre än i våras!
Efter provet igår åkte jag med Elina hem där vi var hela kvällen + att vi körde runt på hennes pappa och hans sambo till olika ställen, då det var en speciell fest här i vår stad igårkväll. Vi hade seriösa tankar på att dra till hotellet efter det när Alina Devecerski spelade, men vi var så trötta att vi slocknade i hennes dubbelsäng, haha!
Imorse chillade vi i soffan framför sista halvtimmen av filmen "Phantom of the Opera" och sedan har jag varit och fikat hos farmor med mamma och pappa. Alltid lika mysigt! Vill ut och njuta av det underbara höst-/vintervädret, men måste städa, plugga och till gymmet.. Så vi får se hur mycket jag hinner med idag.
Puss på er!

Osminkade, jo tack vi vet ;)

Fixad och klar för hotellet som aldrig blev av.. haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar