lördag 28 maj 2011

VANDRING

Har nog aldrig uppskattat en varm dusch så mycket som nu! Kom hem vid kvart i nio ungefär och hoppade direkt in i duschen, för var rätt så frusen om man säger så! ;)
Nej, nu ska jag börja från början: Vi började gå/vandra vid strax efter två igår och då spöregnade det verkligen! Regnade fram till vårt första (och enda) stopp på vägen, dvs. typ halvvägs. Stannade och fikade i ett vindskydd, väldigt mysigt, och fortsatte sedan mot slutstationen. Kom fram till stället där vi skulle slå tält vid kvart i fem ungefär och då hade sjukt ont i min rumpa! Tar på krafterna att promenera jättesnabbt i 1,2 mil ;)
Satte upp tältet och tände en brasa som vi satt runt hela dagen typ, för vädret var inte det bästa. Grillade hamburgare och hade det mysigt helt enkelt! Vi delade även upp oss i två lag och spelade kubb (och då började det självklart regna igen) och vi turades om att vinna! Haha ;)
Kom väl i säng runt tolv, inte jättesent, men vi var tvungna att gå upp tidigt idag för vissa av oss skulle spela beachhandboll och samlingen var vid nio. Därför kan jag sitta här och skriva detta just nu! :) Kan ju tillägga att det var väldigt kallt i tältet och det tog emot att gå upp imorse, men det blev mycket bättre när man satte sig runt brasan igen!
Detta kommer vara ett minne för livet och jag kommer sakna vårt lag och våra tränare något så enormt mycket!♥

Fler bilder kommer inom kort! Tar lång tid att ladda upp alla...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar