söndag 9 januari 2011

Rapport från helgen

Precis hemkommen från middag hos mormor och morfar.

Här kommer lite rapportering från helgen:
Vi åkte en sju-timmars-bilresa i orienteringsgymnasiets minibuss upp till Falun på torsdags morgonen. Kom fram på eftermiddagen och vi spelade vår första match mot Barkens HF på kvällen. Blev en vinst med 19-2!

På fredagen spelade vi två gruppspels-matcher. En på morgonen och en på kvällen. Började mot Lidingös andra lag och vann med 13-7! Sista matchen var mot Västerås och då vann vi också, men med 13-9! Vi vann gruppen och gick direkt till a-slutspel och semifinal som spelades igår (lördag). Där mötte vi Falun och vann med 17-3 ;) Då blev det final sedan mot Lidingös första lag och vi vann finalen med 10-8! :DD Segrare av Kopparcupen 2011!

Det var den roligaste cupen jag/vi har varit på. Inte bara för att vi vann allt, utan vi har så grymt bra sammanhållning i laget nu och har massor av kul tillsammans :)
Tack tjejer för allt! ♥ Ni vet inte hur mycket den här helgen betydde för mig, men att bara få ha kul med er hjälper mot allt! Vet inte hur många som läser detta, men jag är så otroligt tacksam för allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar